YOGA

bild
Lyx med ledig förmiddag! Promenerade till gymmet, körde 30 minuter crosstrainer och ska nu hänga med mamma på ett yogapass. För första gången. Tränade en hel del pilates för flera år sedan men har aldrig varit på yoga, jag är skitstel och behöver verkligen lägga in något annat än styrketräning och löpning på mitt träningsprogram (det knakar alltid i mina leder så det är hög tid…). Dessutom behöver jag jobba lite mer på att behålla fokus så yoga är nog perfekt även för det mentala. Mammas tips: sätt dig så långt bort från mig som möjligt så att du inte får en skrattattack.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s