H

20150417-202315-73395491.jpg Alla som vill få reda på förklaringen till varför man kan känna ångest och lycka samtidigt ska läsa boken “H” av Åsa Nilsonne. Den handlar om vad som händer i hjärnan hos H när han träffar D. Fantastiskt intressant och spännande men samtidigt lite skrämmande. M som brukar säga att allt du känner bara är kemiska reaktioner har som vanligt rätt..

När vi står inför ett val och känner oss kluvna, vad är det då som pågår inom oss?

Jag sträckläste den på tåget och även om jag redan insett hur ömtålig hjärnan är så blir det hjälm på i skidbacken, på cykel och häst. Alltid. Att sluta känna det man känner, oavsett vad, hade ju varit hemskt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s