HIGH LIFE

    Hög på yoga och hög på kunskap. Spännande att läsa om hur tarmfloran kan kopplas ihop med den mentala hälsan, ett supertrendigt ämne just nu där det kommer en massa nya studier! Fick frågan om jag inte läser skönlitteratur – jo, ibland men jag älskar fakta och ny kunskap. Fick även en kommentar om att jag skulle gilla Freud. No way! Psykoanalyser är alldeles för komplicerat, abstrakt och ångestframkallande för min smak! Jag vill ju alltid ha en “vetenskaplig förklaring” till varför saker och ting är som de är och fungerar som de gör. Därför tog det där med yoga emot i början, men då visste jag inte heller så mycket om hur det fysiska och det psykiska hänger ihop. Nu vet jag bättre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s