GINGER

IMG_7394Jag ÄLSKAR ingefära! Världens enklaste och godaste juice är äpple och ingefära. Ingefära är bra för det mesta: blodcirkulationen, hjärtat, magen, immunförsvaret, illamående…! Skulle kunna dricka mängder men då blir det ju lätt en fruktos-överdos…

Alla borde investera i en råsaftcentrifug (nej – det är inte jobbigt att göra rent den)! Att enbart juica frukt kan som sagt bli en sockerchock och jag brukar ha i mest grönsaker och någon frukt med lågt kolhydratinnehåll.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s