IMG_7491IMG_7487Denna fantastiska hund! Skulle man av någon anledning vara på lite dåligt humör, känna sig nere eller bara vill ha en joggingkompis (som garanterat ser till att du förbättrar tiden i spåret!) så är den här sötnosen perfekt sällskap! Hundägare påstås ju ha bättre hälsa än de utan hund; lägre blodtryck, mindre stressade och bättre kondition. Himla synd att Sverige är så anti hundar, här får man ju knappt ha hunden med sig på uteservering och att hundar används så lite inom vården är inte klokt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s