DELSJÖSKOGEN

IMG_7524Igår bytte jag hot yogan mot långpromenad i Delsjöskogen och det är så klart extra mysigt när man har en hund med sig! För mig är det så självklart att vara utomhus varje dag och jag är övertygad om att många skulle förbättra sin hälsa – avsevärt, om de spenderade lite mer tid ute i friska luften! Träning ute i naturen kan kopplas samman med en känsla av förnyelse, ökad energi och ett positivt engagemang samt minskade negativa känslor som anspänning, förvirring, ilska och depression. Live in the moment, live in the breath! Att man sedan måste ha dubbla tröjor, gummistövlar och mössa när det snart är juni är en annan sak…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s