35 GRADER

Det känns nästan för bra för att vara sant när man kan börja dagen med en timmas yin i 30+ och det stormar ute. Dessutom är det så himla skönt att få börja dagen med att nollställa hjärnan…! Jag har faktiskt känt mig lite lugnare och mer balanserad än vanligt. De senaste veckorna har ju varit fulla av stress, ett tillstånd som jag avskyr och som jag är övertygad om att man kan bli riktigt sjuk av. Kanske är det just stress som lägger grunden till en massa allvarliga sjukdomar? I veckan pratade E om hur viktigt det är att ta hand om sig själv. Att det är omöjligt att ta hand om någon annan om man inte tar hand om sig själv först, är trygg i sig själv, är i kontakt med sig själv. Alltså både fysiskt och mentalt. Självklart har hon rätt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s