RAW

En av mina bästa investeringar är verkligen min råsaftcentrifug! När Hagabadets goda spenatjuice tog slut fyllde jag på med min ingefära/äpplejuice. Boostad med collagenpulver… Vad gör man inte för att försöka framkalla lite natural glow…! Jag använder det här collagenpulvret.

(Eftersom jag fortfarande kör den där hormondieten där frukt knappt är tillåtet tar jag en shot och ger bort resten…!).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s