STHLM

          Ska snart sätta mig i bilen och köra hem från ett fantastiskt Stockholm med sol och värme! Uteserveringar, Rosendals trädgårdar, promenader, jogging längs vattnet och en massa god mat och mys. Fick bo hos K trots att han som vanligt var upptagen med sitt skapande…! Försökte mig på lite shopping men ångrade mig så fort jag gick in i butikerna, är hellre ute i naturen än att trängas mitt i stan. Lyssnade på en Bulletproof-podcast om meditation samtidigt! Lugn och harmoni finns ju även i en storstad om man vet var man ska leta. Har man svårt att stressa av, lugna ner sig, eller vad det nu kan vara så är andetaget din bästa vän. Det tog lång tid innan jag fattade detta, läste på en massa om nervsystemet för att bli övertygad… Kör en andningsövning, tex den där man andas genom en näsborre i taget eller bara några ujjayi-breaths. Jag har alltid haft extremt lätt för att somna, kan gå och lägga mig före 22 utan problem, men de gånger man ligger vaken och hjärnan går på högvarv tar jag alltid 10 ujjayi-andetag – somnar dock innan jag hunnit räkna till 10! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s