23andMe

Find out how your genetics relate to things like abnormal blood clotting, cystic fibrosis or response to certain medications. You can also see if your body metabolises caffeine quickly or if you’re likely lactose intolerant. We believe the more you know about your DNA, the more you know about yourself.

Efter ett intressant samtal i förra veckan blev jag påmind om företaget 23andMe där man genom ett enkelt salivprov kan få reda på en massa roligt (!) om sitt DNA. Jag är så himla sugen på att kolla mina gener MEN också lite nojjig över domen. Samtidigt kan det ju vara bra att veta vilka “dåliga” gener man bär på och vad man kan göra för att de inte ska aktiveras… När jag har diskuterat det här ämnet med folk (i Sverige) får jag uppfattningen att detta med gentester fortfarande är rätt kontroversiellt. Spännande is more like it, tycker jag! Pris? €169 – shipping included.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s