INTERNATIONAL DAY OF YOGA

Nästa helg är det inte bara Midsommar utan även Internationella yogadagen! FN’s generalförsamling ställer sig i och med instiftandet av en internationell yogadag bakom att yoga är ett verktyg och holistiskt förhållningssätt för hållbar hälsa och balans i vardagen. FN och världens medlemsländer önskar skapa medvetenhet kring yogans förebyggande effekter och bidra till att lyfta fram dess fördelar inom fysisk och mental hälsa hos individen.

I ca 70 städer runt om i världen uppmärksammas detta genom yogaklasser som alla livestreamas globalt. Allt i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler. Då detta sammanfaller med Volvo Ocean Race i Göteborg arrangerar Yogobe tillsammans med Volvo Ocean Race därför en gratis yogaklass i Race Village denna härliga söndag. Klassen är öppen för alla så kom och sprid yogamagi tillsammans med oss!

Tid & plats
Söndagen den 21 juni, kl 13.00 inleder Yogobe festligheterna i Race Village, längst ut på piren i Frihamnen i Göteborg, med c:a 1 timmes yoga tillsammans med ledande och omtyckta yogalärare från Göteborg, nämligen Kitty Strand, Anja Bergh, Camilla Oldberg (Global Yoga) och Sofie Löfstaf (Global Yoga). Klassen är anpassad för nybörjare, vi välkomnar alla att vara med. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s