MAGISK KVÄLL

       Makaonfjärilar över hela ön men som vanligt är det omöjligt att fånga dem på bild! Vindstilla och magisk kväll… Jag ängtar inte tillbaka till stan imorgon! Här ute är det omöjligt att vara stressad, det finns ett lugn i luften som smittar av sig. Inga bilar, inga mopeder, inga cyklar. Blicken kan liksom vila på ett helt annat sätt och man inser att man blir en del av naturen. Jag älskar att åka hit ut och fylla på med ny energi; morgonjogg till fyren, lunch i solen och yin yoga med havet som bakgrundsmusik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s