VIBRAM FIVE FINGERS

Jag hade glömt hur det kändes att springa i mina Five Fingers. Helt klart en annan frihetskänsla än att springa i Asics… Jag som inte direkt är känd för att vara smidig blir nästan förvånad över hur lätt jag känner mig. För att inte skada mig springer jag bara korta sträckor i dessa nu i början, det tar liksom ett tag att få in tekniken igen och vänja kroppen, men det är det värt! Jag har för mig att det var en PT-kund som sålde in dessa till mig för några år sedan och jag var så klart skeptisk, tur att man kan ändra sig! Det kan vara de mysigaste skorna som finns att träna i! Testa själv!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s