NÄSSELPULVER

Blandade nässelpulver i mina smoothies, finns att köpa på ph-balans!

Nässlan har ett mycket omfångsrikt innehåll vad gäller nyttiga ämnen. Den har en ytterst blodrenande effekt, och är ett allmänt stärkande medel för hela kroppen. Förutom att vara mycket basgörande/avsyrande innehåller den även myrsyra som har en infektionshämmande effekt.

Nässlan innehåller nära på alla de vitalämnen som ammande/barn/gravida/vuxna behöver. Den är således en väldigt effektiv näringsbärare inom alla målgrupper. Vidare reducerar den kraftigt mensflöde, värk, motverkar kadmiuminlagring och normaliserar thyroideafunktionen samt körtelstorleken. Nässla stimulerar mjälten till återgående storlek på grund av blodrening. Den motverkar grå starr – håller ögonlinserna rena, motverkar förkalkning (egentligen förfettning) i ådrorna. Den ger vitare ögonvitor, stärker hår/hud/naglar, klaffar/ådror/tarm/bukspottkörtel m.m. Nässlan rengör bindväv (kroppens soptipp och ökar på så viss rörligheten) samt är stimulerande för hela mag/tarmkanalen för stabilare och jämnare funktion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s