SALMALAX

När L är på besök blir det alltid salmalax! Jag älskar lax men tyvärr är det rätt svårt att få tag i lax som inte är odlad. Även salmalaxen är odlad men på ett betydligt skonsammare sätt än övrig fisk. Ekologiskt foder, ingen antibiotika… Fiskarna får dessutom en snabb elchock/bedövning innan de slaktas. Lugna laxar måste ju vara de bästa!

SALMA är en superfärsk skinn- och benfri laxloin, färskpackad i skyddande emballage med färskhetsgaranti. SALMA har vetenskapligt dokumenterade kvalitetsfördelar med avseende på färg, köttkvalitet, fasthet och smak. För att bevara denna superfärska kvalitet ställs det stränga krav på hygien under SALMA-produktionen och en skonsam hantering av produkten under hela värdekedjan. Från det att laxen tas upp ur havet till dess att den är paketerad tar det maximalt fyra timmar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s