RISPROTEIN

Risprotein, avokado, spenat, maca och mandelmjölk. Perfekt smoothie efter joggingrundan i Five Fingers-skorna. (Risprotein har en rätt speciell smak -inga tillsatta smakämnen eller sötningsmedel, är man van vid vanligt whey med choklad får man nog en chock. Brukar man boosta sina smoothies med hampaprotein så gillar man riset!).

Ortopeden sa att jag aldrig skulle springa utan inlägg, säljaren på Löplabbet sa att jag verkligen behövde en sko som balanserade upp foten. Sure, whatever. Just nu går det i alla fall bättre än någonsin men självklart går det inte att springa 1 mil direkt utan att fötterna får vänja sig. Vänja sig vid vad som egentligen är naturligt?! För mig som – trots all yoga springer som en elefant, så är det en helt annan känsla med Five Fingers på fötterna. Det är så mycket lättare och det känns inte längre som att man springer runt med 1 kg på varje fot. Noll ryggont, bättre hållning, lättare steg… Testa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s