KÄRINGÖN

  Jag älskar att lyssna på havet! Sov med öppet fönster och vaknade av fiskmåsarna. Efter den där 24 timmars fastan blev jag dock superpigg och hade svårt att somna. Vet att många tränar som bäst på fastedagar pga hög energinivå men jag trodde inte det gällde mig eftersom jag aldrig fastat – jag hade fel! Dessutom trodde jag att jag skulle bli yr, ha ont i huvudet, känna mig svag och darrig, men nej! Detta med att oroa sig i onödan är ju aldrig bra…!

Kolla in vad Jonas Colting har att säga angående fasta – lyssna på hans pod Coltings Nakna Sanning. Väldigt inspirerande och informativt. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s