HERE’S LOOKING AT YOU KID

Avslutade tisdagen med burgers + klassikern Casablanca på Bio Capitol. Burgerssons har grass fed meat (inga tillväxthormoner, KRAV-märkt, ingen antibiotika. Djuren lever alltså under ursprungliga förhållanden. De växer långsammare, betar gräs och örter och på så sätt får köttet en naturlig balans mellan omega 3 och omega 6) = STORT plus! Brödet bakar de själva (om man nu äter carbs…) och är man mayo-addict som jag är så lär man inte bli besviken…! Och Casablanca, wow! Ingrid Bergman var så fantastiskt vacker, går inte ens att jämföra med dagens fixade looks. Kolla in filmen om ni inte har sett den!
IMG_8641IMG_8643

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s