REBORN

Efter 1,5 timmas promenad med E känner man sig reborn. Tänk om man någonsin skulle kunna få 1% av hennes klokhet! E tänker och resonerar på ett sätt som är få förunnat. Hon tänker inifrån och inte utifrån. Jag blir påmind om att förändring alltid måste utgå från mig själv och omöjligt kan komma från någon annan. Att kärlek, lycka, harmoni och balans inte är några gömda skatter som man måste åka jorden runt för att hitta. De kan aldrig finnas någon annanstans än hos dig själv!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s