YOGI TEA

IMG_8710IMG_8712Testade det här teet på den soliga takterassen innan fredagens hot yoga, kanske var det därför det gick så himla bra!? Hot yogan är perfekt när jag känner att jag måste stanna upp och fokusera. Pausa och starta om. Det fungerar varje gång. Är man stressad, ofokuserad eller splittrad känns det som att kroppen och sinnet samlar ihop sig för att fortsätta framåt. Till skillnad från vinyasaklasser/flow så består hot yogan av 22 statiska positioner där fokus ligger på avgiftning genom tryckeffekt, som en detox alltså. Det krävs 100% närvaro – omöjligt för tankarna att befinna sig någon annanstans än här och nu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s