IF IT’S EASY, WHAT’S THE POINT

IMG_8672Yogainstruktörens ord låter så självklara när svetten rinner samtidigt som man försöker att inte tappa balansen i 30+. Ibland känns varenda position felfri, ibland mer komplicerad än vanligt. Hot yogan kräver verkligen 100% fokus och när jag kommer på mig själv att inte lyssna tappar jag balansen direkt. Istället för att titta på en orörlig punkt och allt vad drishti innebär, börjar jag tänka på annat, allt från att jag måste måla naglarna till att jag inte har druckit på flera timmar. Skyller även på att jag inte hade min egna matta med mig…! Så fort underlaget blir mjukt och man liksom sjunker ner blir det svårare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s