KVÄLLSJOGG

Två dagars vila och jag sprang bättre än på länge! Jag trivs verkligen inte med inaktiva dagar men ibland kan det ju göra underverk för kroppen. Träningsvärken från fredagens benpass var enorm! Det tar tid att få upp tempo och ändra löpsteg när man byter till Five Fingers men det är verkligen värt det, jag rekommenderar alla att testa. Känslan av att slippa vad som känns som 1 kg på foten är fantastisk! Skit i om ortopeden säger att “barfotaskor passar tyvärr inte dina fötter”, fötterna vänjer sig, kroppen vänjer sig! Men det går inte att stressa kroppen till anpassning. Låt det ta tid!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s