YOGA REBEL

slideshow_3Jag håller verkligen med om att det är jättesvårt att hitta snygga yogakläder med bra kvalitet i Sverige. Jag beställer nästan alltid på nätet och tycker att Yoga Rebel är en av de bättre sidorna. Spiritual Gangster, Onzie, Alo Yoga, Manduka… Rekommenderas!

Advertisements

2 thoughts on “YOGA REBEL

  1. Hej 🙂
    Ramlade in här då jag googlade yoga tights (Teeki och storlek)… Har nu läst från början o ända ner hit och gillar allt jag läser, kommer återvända in hit. Delar många tankar med dig. Jobbar med mig själv, stress, försöker hitta balans…
    Tack för en bra blogg. Nästan glömt vad jag googlade om, haha…
    Jo, beställde du de där Teeki tightsen och hur var de i storleken. Är lång o “smal” men har höfter… Kan inte bestämma om jag ska ha s eller M, läst om lös midja… Tänkte ha dem på hot yoga…
    Mvh Mia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s