FASTA

Idag är det fasta som gäller, thank god att kaffe är tillåtet! Började dagen med att försova mig men har turen att ha fantastiska PT-kunder som tålmodigt inväntar sina träningspass…! De dagar jag fastar vill jag vara konstant sysselsatt. Det här beror delvis på att det är så himla lätt att äta pga att man är uttråkad – egentligen inte alls pga hunger, för hungrig blir man sällan på fastedagar hur konstigt det än kan låta. Jag älskar mat; jag älskar att laga mat, jag älskar att baka, jag älskar att äta (!) och var därför livrädd för fasta innan jag började. Men efter ett tag upptäcker man hur bra kroppen mår av att bryta ett konstant flöde av mat och hur skönt det är att släppa tankarna på vad man ska äta till lunch, middag osv. Lyssna på Anna Sparres pod om korttidsfasta, hon har stenkoll på det mesta när det gäller träning och kost!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s