PUKKA

Jag tröstäter ju väldigt sällan men efter en dag med tandläkartrauma blev det te-lyx (om man tittar i mitt skafferi kan man tro att jag samlar på te…). Jag avskyr tandläkaren och mår verkligen psykiskt dåligt i flera timmar innan (här fungerar inget av det jag lärt mig i yogan, jag håller dessutom andan) ändå inser ju till och med jag att en inflammerad tand och en kind som ser ut som en hamster inte blir bättre av att ignoreras… Efter en timmas hot yin yoga och three mint-te känner jag mig nästan normal igen..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s