♥

 Start each day with a grateful heart!

Det visade ju sig att lycka inte var synonymt med att simma med delfiner, hoppa fallskärm, äga en massa dyra prylar eller resa till exotiska länder… Att konsumera sig till ett lyckligt liv verkar omöjligt, lycka är ju en känsla, inget man kan köpa för pengar. Allt börjar på insidan, hos sig själv. Det är omöjligt att känna lycka om man inte är tacksam eller nöjd med det man har, det man är, just NU. Hur ska man kunna få mer av något om man inte uppskattar livet så som det är, just nu? Det är omöjligt! Ibland är det svårt att inse att allt är perfekt som det är, att man är precis där man ska vara. L pratar om att leta efter en frekvens, en frekvens som man inte hittar någon annanstans än hos sig själv. Att allt faller på plats när man lyckas ställa in den där frekvensen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s