COLTINGS NAKNA SANNING

Jag lyssnar alltid på Jonas Coltings podd. Respektera och älska din kropp är något som Jonas pratar om i det senaste avsnittet. Bara du vet vad du mår bra av och hur du bäst tar hand om dig själv. Jag älskar att vara utomhus i naturen och mår nästan psykiskt dåligt, eller jag mår faktiskt dåligt, de dagar jag inte har möjlighet att vara utomhus. Jag älskar att ta in höststormen, soluppgången, lukten av löv, den kyliga morgonen, dimman på sjön. Jag tycker verkligen att naturen är fantastisk och kan längta ut till Käringön – även om det ösregnar. Men det betyder inte att alla tycker som jag eller har ett behov av att vara utomhus och andas frisk luft för att må bra. Jag väljer att göra det som jag mår bra av, både psykiskt och fysiskt. Och jag väljer att göra det varje dag. För att jag älskar att må bra – allt blir så mycket bättre då! Har du inte lyssnat på Jonas så gör det, nu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s