SÖNDAGSMORGON 

Vi pratade om balans och jag kom fram till att balans aldrig kan innebära samma sak för dig som för mig. Är det för mycket yin innebär det en obalans. Är det för mycket yang innebär det också en obalans. Att balansera sin kropp fysiskt och psykiskt är inte något man kan jobba med i perioder, det är något som man måste sträva efter varje dag. Jag känner direkt när min kropp inte är harmonisk. Mardrömmar, hjärtklappning och känslor av stress. Främsta anledningen till detta är att jag glömmer bort att leva i nuet. Jag lever nästan alltid i framtid när när obalansen infinner sig. Dock tar det flera dagar innan jag kommer på detta, konstigt nog! Och det stämmer alltid: If you are depressed you are living in the past. If you are anxious you are living in the future. If you are at peace you are living in the present.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s