YERBA MATE

Kaffe kommer alltid på första plats men tätt följt av te! Jag är ju galen i alla ayurvediska örtteer men tycker lika mycket om klassikerna som mormor hade i skafferiet. Eftersom jag dricker rätt mycket kaffe blev det yerba mate-te innan kvällsjoggen med J igår. Blandningen från Kombucha är supergod; mullbär och spirulina. Med andra ord en massa antioxidanter, C-vitamin, järn, aminosyror och betakaroten. Många sötar det här teet men det är faktiskt redan rätt sött och jag skulle aldrig få för mig att hälla i honung eller agavesirap. Det påstås att yerba mate har en så uppiggande effekt att den här teet fungerar som en naturlig PWO… Njae, då får man nog vara väldigt känslig! Jag kan knappt ha något i magen när jag springer, då blir det illamående direkt, så jag är ganska försiktig med hur mycket jag äter och dricker innan ett träningspass…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s