JUST PRECIS NU

IMG_9827M undrade vad jag gör tänker på eftersom jag inte lyssnar på musik eller podcasts på joggingrundan. Vad tänker jag inte på?! Jag andas. Njuter. Känner mig tacksam. Tänker på en massa saker, tills jag kommer på just det – att det är tusen tankar i huvudet. Då försöker jag släppa taget om dem. Inse att man kan meditera fast man springer. Det fungerar bara när jag kommer ihåg att det enda som finns är här och nu. Inte den branta backen som jag just sprang upp för, inte sjön där träden speglade sig, inte hunden som kom fram och hälsade. Det är ögonblick som redan har varit. Det fungerar bara om jag är i det ögonblicket som är just, precis nu. Jag berättade för M att det var hon som lärde mig det; every morning we get a chance to be different. A chance to change. A chance to be better. Your past is your past. Leave it there. Get on with the future part.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s