♥

Världens sötaste häst måste ha trott att han var en hund för plötsligt gav han mig en puss! Life is so much brighter when we focus on what truly matters. Hur kunde jag glömma bort det? “För att du glömde bort dig själv, du fokuserade utanför dig själv, istället för på det som du har på insidan. Inget av det du gjorde eller tänkte kom från hjärtat. Så känner jag när jag tappar kontakten med mig själv, med det som jag tycker är viktigt och står för. Jag glömmer bort att jag är jag och att jag älskar att vara mig själv” sa L.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s