ANDAS!

Peace comes from within, do not seek it without.

Det är alltid lika jobbigt när man glömmer bort detta! Man letar överallt efter den där fridfulla känslan av att vara i nuet och sedan kommer man plötsligt på att den infinner sig om man lugnar ner sig själv, sätter sig på sin yogamatta och tänker på absolut ingenting. Jag fick frågan om vad/hur jag gör om jag är stressad/har ångest/är rastlös/inte känner harmoni eller liknande. Oftast sätter jag mig på yogamattan i vajrasana eller lägger mig ner i viparita karani (benen mot väggen). Sedan andas jag. Jag fokuserar endast på andetaget. Andas in. Andas ut. Kommer det en tanke (som det alltid gör) så släpper jag den istället för att analysera). Så länge du kan andas kan du yoga. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s