HARMONI

“Naturens harmoni finns alltid hos oss. Att lägga märke till den är en stor glädje, men för det mesta uppskattar man den först i efterhand eller i dess frånvaro. När allting i kroppen fungerar som det ska lägger man oftast inte märke till det. Avsaknaden av huvudvärk, förmågor som att kunna gå, se, tänka, andas. Omedvetna handlingar. Bara smärta, rädsla eller en direkt förlust får oss att vakna upp och se tingens betydelse. Men vid det laget är det svårare att urskilja harmonin och vi dras in i den turbulens i livets flod som inom sig, likt forsar och vattenfall, rymmer en svårfattlig, komplicerad ordning. Upptäck harmonin i här och nu; på himlen, i molnen, i människorna omkring dig, i din egen kropp, i ditt andetag.”  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s