CHANGE

original-2“So often when things change in our lives, we have such a resistance to the change. This is because when people see a big change appearing they are often fearful that it is something bad. But it is important to remember that when something big changes in our lives, it means something better is coming. There cannot be a vacuum in the Universe, and so as something moves out, something must come in and replace it. When change comes, relax, have total faith, and know that the change is all good.”

Acceptera eller förändra, eller acceptera för att förändra! Att acceptera en situation som den är behöver inte innebära att man trivs med situationen, acceptans är en neutral känsla och ett nödvändigt tillstånd för utveckling, för att komma vidare. Inget är bestående och tur är väl det kanske! Det handlar om vad K pratade om på yogan; att släppa taget om det som varit för att greppa något nytt – även om man inte riktigt vet vad detta nya kommer att innebära. Upplevelser och känslor, sin insida och utsida. Allt kan man förändra, om man vill.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s