COLTINGS NAKNA SANNING

IMG_0318Om kött och miljö. Jag ÄLSKAR djur och har också varit vegetarian som så många andra. När jag inledde mitt vegetariska liv var jag 14 år. Jag kunde NOLL om näringslära, inte var jag speciellt intresserad av miljön heller. Att inte äta djur berodde enbart på att jag helt enkelt älskade djur och inte ville äta dem. Jag var trött. Jag hade järnbrist. Jag hade kass hy. Jag åt soja och andra låtsasprodukter. En himla massa kolhydrater och lightprodukter istället för fett. Tills jag började plugga till PT. Jag var SÅ fel ute. Om ni vill veta varför ska ni lyssna på Jonas Coltings podd! Han tar upp allt jag fick reda på när jag klev ut ur min veg-bubbla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s