UPPLEV DINA TANKAR

  Ibland kan det ju verkligen kännas som att man är fånge i sitt eget huvud. Alla tankar som, hur man än försöker, inte försvinner. Egentligen handlar det ju om att ha förmågan att leva i nuet. Att kunna stänga av för att njuta av det som händer just precis nu. Att kunna registrera det som händer i kroppen och i sinnet, fast från utsidan. Hur lyckas man med det då? MEDITATION. För mig fungerar yoga bäst. Helst yin eller hot. Men att meditera kan man göra var som helst, utan att störa någon! Upplev dina tankar istället för att vara dem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s