PALEOPEPPARKAKOR

Ok, de här paleopepparkakorna är ju inte ens i närheten av det gamla släktreceptet men för att vara paleo är de väldigt goda! Har glömt var jag hittade receptet men har för mig att det var på någon paleoblogg. Dock är jag väldigt skeptisk till att man åt så här på stenåldern… Att det blev just detta recept beror på att glutenfritt var ett krav. Perfekt till adventskalender-teet efter yogapasset!

5 dl mandelmjöl
3/4 dl kokossocker
2,5 msk pepparkakskrydda
2 äggvitor

Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan i äggvitorna. Jag kavlade ut degen mellan två bakplåtspapper då den är lite kladdigare än vanlig pepparkaksdeg. Gjorde även pepparkakorna lite tjockare än vanliga. Grädda i 10 min i 150 grader.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s