HÄR OCH NU

Det var ju märkligt att jag fick just den här tepåsen när jag läser ett kapitel om the unconscious mind. Att egot tar över och tankarna inte längre är så där kristallklara som de borde vara. Det är då man måste stanna upp och dra sinnet tillbaka till här och nu. Hur gör man det då? Jag brukar fokusera och lyssna på insidan. Kroppen kommer alltid att vara i nuet, den vet inget annat och kan aldrig befinna sig någon annanstans. Känn in den känslan. Känn igenom hela kroppen. Fokusera på varje cell. Som ett flow av energi. 10 minuter av fokus om dagen räcker. Och du har tid. En känsla är alltid ett resultat av en tanke som du tillåtit att vandra från hjärnan till hjärtat. Tänk på det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s