Efter att ha ramlat ner för en trappa vid Delsjön igår kväll (fruktansvärt halt) och fått blåmärken, bulor och skrubbsår hade jag noll motivation till att springa idag. Det är konstigt att sådant där alltid känns som att det sker i slow motion. Jag tänkte att nu bryter jag garanterat något – alla som springer runt Delsjön vet vilken trappa jag pratar om… Livsfarlig!

Istället för en joggingrunda blev det hot yoga, perfekt när det är kallt ute och kroppen känns stressad, stel och allmänt obalanserad. Utan krav, utan kritik. Det låter ju så lätt när någon annan säger så! Efter att ha minskat ner på gymträningen går yogan framåt igen. För mig funkar det inte att både gymma och försöka utvecklas mentalt och fysiskt på yogan. Jag är inte naturligt vig och det känns verkligen som att kroppen inte hänger med i rörelserna. Att jag överhuvudtaget vistas i gymmiljö med min tinnitus är ett under. Men så har jag ju ofta opera i hörlurarna…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s