LÄR DIG LEVA

Jag fick låna den här boken av min mamma, tyckte att den verkade töntig men jag hade fel! En mer lättläst bok om stress och medvetenhet får man leta efter. Mats och Susan Billmark skriver om allt från självkänsla och affirmationer till dödsångest och SSRI. Dessutom tar de upp hur man förhåller sig till skvaller, sociala medier och bekräftelsebehov. Vad är på riktigt och vad är på låtsas? Och vad är VIKTIGT – för dig? Själv är jag väldigt ointresserad av vad som händer i Facebook-flödet, på Instagram eller på mode/skönhetsbloggarna. Dock älskar jag att läsa Martina Johanssons blogg och hålla koll på mina favoriter inom functional medicine!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s