BULLETPROOF COFFEE

När en av mina PT-kunder berättade för mig att hon började dagen med kokosolja i kaffet var jag skeptisk. Det tog säkert ett år innan jag vågade prova. Eftersom jag älskar kaffe och kokos blev det ju succé – wow! Biohackaren Dave Asprey är mannen bakom det här påhittet, läs mer om honom och varför du ska ha kokosolja och ghee i kaffet här! Dave har även MCT-olja i kaffet men jag brukar nöja mig med följande mix:

  1. Ekologiskt kaffe
  2. 1-2 tsk kokosolja
  3. 1-2 tsk gheesmör

Brygg kaffet och mixa sedan med kokosoljan och gheesmöret i en blender i ca 10 sekunder. Kaffet kommer att se ut som en latte (men smaka mycket godare!). Jag älskar att börja min morgon med den här kaffemixen och är mätt fram till lunch. Testa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: