BULLETPROOF COFFEE

När en av mina PT-kunder berättade för mig att hon började dagen med kokosolja i kaffet var jag skeptisk. Det tog säkert ett år innan jag vågade prova. Eftersom jag älskar kaffe och kokos blev det ju succé – wow! Biohackaren Dave Asprey är mannen bakom det här påhittet, läs mer om honom och varför du ska ha kokosolja och ghee i kaffet här! Dave har även MCT-olja i kaffet men jag brukar nöja mig med följande mix:

  1. Ekologiskt kaffe
  2. 1-2 tsk kokosolja
  3. 1-2 tsk gheesmör

Brygg kaffet och mixa sedan med kokosoljan och gheesmöret i en blender i ca 10 sekunder. Kaffet kommer att se ut som en latte (men smaka mycket godare!). Jag älskar att börja min morgon med den här kaffemixen och är mätt fram till lunch. Testa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s