Efter två månaders uppehåll i mitt (korta!) yogaliv blev det plötsligt tydligare än någonsin hur lätt det är att inte vara i kontakt med sig själv. Känslan av att uppleva total obalans är på alla tänkbara sätt fruktansvärd eftersom det innebär att du inte har full kontroll på dig själv. Varken fysiskt eller psykiskt. Man tänker i dåtid och framtid men aldrig i nutid. Stressar och oroar sig, och det ofta i onödan. Det blev så uppenbart hur kropp och sinne sitter ihop och påverkar varandra, att lycka, välmående, hälsa – kalla det vad du vill, enbart skapas inifrån dig själv, av dig själv, och aldrig kan komma utifrån!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s