ECOLOMEGA

Jag har letat överallt efter ett ekologiskt omega-3-tillskott utan framgång men fick igår tips om Ecolomega – världens första ekologiska och närproducerade fiskolja. Beställde direkt och väntar med spänning på leveransen…!

Ecolomegas ekologiska fiskolja är så färsk en fiskolja kan bli. I jämförelse med branchstandard som vanligtvis är högförädlade råfiskoljor som kommer från sardiner och ansjovis – är Ecolomegas fiskolja producerad av bara timfärsk dansk öring. I Ecolomega hittar man den naturliga fettsyrabalansen, precis som man skulle göra om man själv åt fisken. Man har alltså inte koncentrerat fiskoljan med hjälp av kemiska processer. Istället finner man ett brett spektrum av Omega-3, Omega-6, Omega-7, Omega-9 och Omega-11 tillsammans med vitaminer och mineraler bevarade av den unika tillverkningsprocessen. Ecolomega är en komplett ekologisk ”wholefood” fiskolja som tillhandahåller inte bara Omega-3-fettsyror men även vitaminer och mineraler, naturligt bevarade från fisken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s