60 MIN

The eyes are useless when the mind is blind! 

60 minuters meditation på balkongen. Havet, vinden, fiskmåsarna, båtarna, saltet, tången, solen. Vem som helst hade känt sig pånyttfödd! Det räcker med 10 minuter om man inte är van vid att sitta tyst för sig själv utan att låta sig distraheras. Av ljud utanför kroppen. Av ljud inuti kroppen. Även en paus på 5 minuter kommer att göra skillnad. Till och med 3 minuter med fokus enbart på dina andetag. Jag lovar!

Jag älskar att yoga, träna och meditera utomhus. Människan är inte gjord för att vistas i storstäder bland avgaser och tutande bilar. Flera studier visar på hur kroppen på olika sätt (allt från höga nivåer av kortisol till depression) reagerar negativt i stadsmiljö och hur den läker sig själv bara den får vara i naturen… Varje sekund ute på ön är fantastisk!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s