GRÄSBETAD MIDDAG

Middag på balkongen! Som fd vegetarian är jag noga med vad jag äter för kött. Jag tror definitivt att vi kan bli sjuka av kött – så som vi kan bli av andra råvaror/mat av dålig kvalitet/konstgjorda tillsatser; factory farming, massproduktion, bekämpningsmedel, fusk osv. Jag köpte med mig kött från John Karlssons Chark eftersom jag vet att det är gräsbetat vilket innebär att djuren har fått leva som djur, äta som djur, behandlas som djur och inte som massproducenter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s