AMINOSYRAN L-GLYCIN

Det känns som att jag har provat mig igenom hela te-sortimentet när det kommer till kvällsteer! Teerna från YogiTea ligger ju alltid högst upp på listan och Bedtime Rooibos Vanilla är så god! Eftersom jag har haft svårt för att sova letade jag fram mitt glycin och har i 1 tsk. Glycin är en aminosyra som sänker kortisolnivåerna och påverkar GABA. Resultatet blir en känsla av lugn och mindre stress. Dock funkar bara glycin för mig om jag tar det direkt innan jag ska sova, tar jag det två timmar innan hinner liksom den där lugna trötthetskänslan gå över! Många använder glycin i viktminskningssyfte, just pga att kortisolet sänks. En stressad kropp kommer aldrig att släppa ifrån sig fett – tvärtom. Testa själva!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s