BKR

Jag är inget fan av att återanvända vanliga vattenflaskor i plast, tror definitivt inte att det är smart med tanke på alla varningar om gifterna som finns i plasten. Inte heller är det miljövänligt att konsumera en massa plastflaskor (även om de ibland återvinns…). Istället har jag investerat i en vattenflaska i glas (silikon på utsidan) från Bkr, sjukt smart och enkel design. BPA-fri och ftalatfri. Enda minus är ju just att den är av glas och därför är väldigt mycket tyngre än en plastflaska…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s