KULAU PURE COCONUT WATER

Jag älskar allt med kokos men J var inte imponerad…! Alla gröna drinkar och smoothies med kokosvatten blir så mycket godare och fräschare än med kokosmjölk. Kokosvatten återställer vätskebalansen i kroppen och innehåller bl.a. kalium –  perfekt att dricka efter träning (så länge det inte blir för mycket av det goda…!). Dock är det viktigt att läsa innehållsförteckningen för här fuskas det… Jag har råkat köpa med både tillsatt socker och citron (smakade hemskt). Se till att kokosvattnet alltid är organic och utan tillsatser!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s