INNAN DU SOMNAR

…eller går upp ur sängen på morgonen! Tänk på fem saker som du är tacksam för just idag. Inget är för stort och inget är för litet. Det kan vara att du har läst en grymt bra bok full med värdefulla tips, tittat på den magiska solnedgången, paddlat kajak i fantastiska naturen, ätit sommarens första jordgubbar, fått till ett superbra träningspass, skrattat tillsammans med en vän, är nöjd med dina insatser på jobbet, lyssnat på en bra podd… Listan kan göras hur lång som helst. Jag somnar dock nästan alltid innan jag kommer till nr 5…! Prova själv och lägg märke till hur ditt tankemönster förändras.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s