MEDITATION

L pratade om hur extremt svårt det kan vara att meditera, att man tillslut börjar tänka på vad man ska äta till middag eller vad man ska handla på vägen hem. Om tankarna snurrar runt i huvudet kan det så klart bli jobbigt, för det krävs att du släpper allting du tänker på, allting du oroar dig över eller ser fram emot, allt du borde ha gjort och allt du måste göra. Mitt bästa tips är att meditera utomhus. Det är helt fantastiskt! I en yogasal samlas det så många olika energier… Dessutom känner jag mig instängd. Det absolut bästa är att titta på himlen eller havet och samtidigt känna frihet, harmoni, lugn och lycka. Det näst bästa är att det är gratis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s